Taller continu

Aquest trimestre en el curs que realitzem en el nostre estudi/taller estudiarem distintes tècniques per fer origami. Si us agrada l’idea apunteu-vos, truqueu al 699789485 , cada classe es independent i el nivell simple, us ho passareu molt bé!

En la primera classe vam fer tres figures (cadena ADN, cargol marí i Navy sell) que requereixen de l’origami geomètric per la seva realització.

En la segona taller de papallones. Diferents models i diferents dificultats. Vam aprendre con fer un Sandwich de paper triple seda, especial per fer papallones de qualitat.

Aquesta setmana hem revisat el nostre paper i decidit quin model faríem. Aquesta classe i la vinent tractaran sobre els tipus de plecs necessaris per la realització de la majoria dels models. Per estudiar cada tipus de plec hem realitzat un model diferent. Per l’”orella de conill” un gat, per el “revertit” un elefant i un cargol i per el “pètal” un rinoceront. En fi es tracta de fer figures i explicar per que serveix cada tipus de plec i també de passar una bona estona plegant paper.