Avís legal

Informem que aquest lloc web pertany a “VIDALFONT PAPER” amb el correu E-mail de contacte vidalfont.paper@gmail.com

Aquesta pàgina web té com a objecte facilitar al públic en general, les activitats que realitza, els serveis que presta i les característiques dels seus productes.

Posem a la disposició dels nostres clients totes les “DADES FISCALS del Comerç ” tal com exigeix la Llei 34/2002 (Serveis de la Societat de la informació i de comerç Electrònic).

“VIDALFONT PAPER”, es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense previ avís, modificacions de la informació continguda en la seva pàgina web o en la configuració i presentació d’aquesta.

“VIDALFONT PAPER” no és responsable de cap conseqüència, mal o perjudici que es derivin de l’accés a aquesta pàgina web, ús de la informació de la mateixa o per l’accés a altres matèries en Internet a través de les connexions amb aquesta.

Els drets de propietat intel·lectual sobre tots els elements inclosos en aquesta pàgina web i a títol no limitatiu, com ara fotografies, dissenys, melodies, aplicacions i altres, pertanyen en exclusiva a “VIDALFONT PAPER”.

L’accés a aquesta pàgina web no implica autorització per a la seva utilització,

podent-se derivar d’aquest ús no autoritzat les corresponents responsabilitats civils i/ o penals.