Calendari

Fira Porc

Aquest cap de setmana serem a la 11a edició de la Fira del Porc de Riudellots de la Selva fent taller de porquets per als menuts. Ens trobareu de 11:00h a 13:00h a la zona de tallers del Carrer Major. No hi falteu! us hi esperem!

La Candelera

Enguany participarem a la 173a Fira de la Candelera de Molins de Rei! Dissabte 3 i diumenge 4 de febrer. Trobareu la nostre parada al carrer Major, 48 de Molins de Rei. Us hi esperem!!!!

26è Cau de Bruixes – Centelles

Aquest cap de setmana la nostre parada es desplaçarà fins a Centelles, a on es celebra la vint-i-sisena edició del Cau de Bruixes. Seran dos dies d’espectacles esotèrics i com no d’artesania de proximitat. Feu–nos una visita, val la pena!

Fira de Sant Andreu- Torroella de Montgri

Aquest cap de setmana tornarem a participar en la Fira de Sant Andreu. Hi hauran moltes activitats relacionades amb el mon rural i també una zona d’artesania. No hi falteu! Per a nosaltres es la primera Fira del Nadal i portem tota mena de guarniments per a la casa i l’arbre i un munt de […]

FIRES DE NADAL

Fires que realitzarem pels voltants de les dates de Nadal Fira de Sant Andreu. Torroella de Montgrí. 25 i 26 de Novembre. Fira dels Torrons. Llinars del Vallès. 2 i 3 de Desembre. (Amb taller de Nadal). Fira medieval. VIC. 6,7,8,9 i 10 de Desembre. Fira de Nadal i del Torró. Cardedeu . 15,16 i […]