CONFERENCIA «LA MÀGIA DE L’ORIGAMI»

Aquest dissabte hem fet una xerrada sobre l’Origami i la seva implicació amb el mon científic. Aprofitant que aquests dies es la Festa Major de Santa Cristina d’Aro , l’Ajuntament ha inclòs la xerrada conferencia que mensualment porten a terme els Amics de la Casa Màgica, en el programa d’acivitats de la Festa. Així doncs l’acte tingue lloc a la sala d’exposicions “la Caixa” de Santa Cristina d’Aro. Tinguen la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, “la Caixa”, els Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i La Casa Màgica –col·lecció Xevi.

Desprès d’una breu presentació i explicació de les diferents peces que hem exposat, començà la conferencia que contingué les seguents parts :

-PRESENTACIÓ.

-QUÈ ES ‘ORIGAMI per nosaltres i la seva evolució en el temps.

-ORIGAMI a la NATURA.

-MÀGIA en l’ORIGAMI.

-ORIGAMI i CIENCIA.

-PETIT TALLER.

-PREGS i PREGUNTES.

Hem de dir que el públic assistent ha estat molt atent i participatiu, fent que aquesta hora i quart de conferencia hagi passat d’una manera molt distesa i agradable.

En acabat els Amics de la Casa Màgica ens han convidat a un sopar a on en Xevi ens ha fet una sessió de màgia. Una nit per recordar!

breu exposició de peces d’Origami de diferents estils.

Durant la conferencia, explicació interactiva amb peces d’origami.

Petit taller, per explicar com es relacionen l’origami i la ciencia.

Comentant amb en Xevi i alguns assistents a la conferencia.
Desprès del sopar, en Xevi en acció.